Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehet a baja a palacsinta...

Mi lehet a baja a palacsinta tésztámnak?

Figyelt kérdés
0,5 kg liszt, 3 evőkanál cukor, kis kanál só, 2,5 dl tej, nem tudom az olaj mennyiségét, csipetnyi szódabikarbóna, és szódavíz. Leragad a palacsinta a serpenyőben, hiába teszek alá olajat, illetve ha nagy nehezen meg is sül, nehezen bírom megfordítani a tésztát, mert rögtön szakad. Illetve sikerült 1-et megsütnöm, mind2 oldalán mégis elszakadt a tészta. Nagyon sokszor csináltam palacsintát, és sikerült, de nem értem hogy most mit ronthattam el hogy nem sikerül...

#palacsinta #ragadás #nyers marad.
2015. aug. 8. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Sok a cukor.
2015. aug. 8. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Annyira sok a cukor, hogy konkrétan én sosem teszek bele.
2015. aug. 8. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tojást nem is teszel bele.......?
2015. aug. 8. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
100%
Tojást miért nem teszel bele? Kb mintha a pörköltből kihagynád a hagymát.
2015. aug. 8. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Raktam bele tojást. De sikerült megoldanom, több lisztet tettem bele. Már a felét meg is ettük :D (híg lett nagyon a tésztája)
2015. aug. 8. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne rakj bele cukrot, hanem inkább 2 csomag vanília cukrot. Én legalábbis így szoktam, mindig sikerülni szokott. Vigyázz arra is hogy ne legyen túl híg a massza.
2015. aug. 8. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!