Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hortobágyi húsos palacsinta?...

Hortobágyi húsos palacsinta? Hogyan? Így jó?

Figyelt kérdés

1. Sütök ki palacsintákat.


2. Sertés darált húsból pörkölt:

Hagymát zsíron dinsztelem, rá a darált hús fehéredésig, majd pirospaprika, összeforgatom, mehet rá a víz. Sóval, borssal, egyéb fűszerrel ízesítem, és szaftosra, pörköltösre főzöm.

Ha ez megvan, akkor a szaftját külön szedem, és a külön maradt húst kis tejföllel elkeverem és a palacsintákba töltöm.

A levet szintén jól elkeverem tejfölösre, és rácsurgatom.


Díszítésnek egy kiskanál tejföl, pirospaprika, petrezselyem stb a tetejére.


Hm? :)


2015. júl. 14. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is szinte ugyanígy készítettem el nemrég, annyi különbséggel, hogy én a darált húst nem kevertem össze a tejföllel, csak a "szafttal", de úgy is nagyon finom lett! :)

Jó étvágyat hozzá! :)

2015. júl. 14. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor holnap meg is csinálom! :)
2015. júl. 14. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Így is jó lesz, bár én jómagam csirkepörköltet csinálok, majd azt kicsontozva, ledarálom.

A darált disznóhúst alaposan főzd meg, jó puhára, mert egyébként kissé morzsalékosnak lehet érezni a tölteléket.

2015. júl. 14. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!