Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S palacsinta tésza?

S. O. S palacsinta tésza?

Figyelt kérdés
Épp palacsintátcsinálnék...csak bekevertem a tésztát kisütöttem egy párat és utána raktam bele még egy kevés cukrot.Gondolom nem oldódott fel rendesen és ezért leragad.Mit tudnék vele csinálni?
2015. okt. 28. 18:58
 1/7 A kérdező kommentje:
*Tészta
2015. okt. 28. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az a baj, hogy túl sok benne a cukor. Én egyáltalán nem szoktam bele tenni, mert úgy sokkal könnyebb sütni és nem hiányzik. Talán ha jobban olajozod a serpenyőt, az segíthet.
2015. okt. 28. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért ragad le, mert nem oldódott fel. Ha sok benne a cukor, akkor nagyon nehéz kisütni.

Jól olajozd ki a serpenyőt, mint egyes palacsinta előtt.

2015. okt. 28. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rossz ötlet volt az a cukor. Bizonyára tudod, hogy az karamellizálódik és ragad...
2015. okt. 28. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Eleve nem szabadna cukrot tenni bele.
2015. okt. 28. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
A nem szabad mondatot nem értem. Miért ne szabadna? Kis mennyiségben én is rakok. Hol van elő írva h nem szabad belerakni?
2015. okt. 28. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :)
2015. okt. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!