Csirkepörköltet csinálunk bográcsban, milyen salátát/desszertet csináljak hozzá?
A sajtos sós pogácsa jó lesz a csirkepörkölt után? Vagy az nem illik hozzá annyira?
Salátának meg édesanyám krumplisalátát javasolt de az nem tudom mennyire megy hozzá...
(Elég kezdő vagyok főleg a bográcsozásban)
Csirkepörkölthöz vagy nokedli illik, vagy esetleg sóban-vízen fött krumpli.
Krumplisaláta semmi esetre sem, sem izben, sem állagban nem passzol hozzá.
A csirkepörkölthöz fejes/leveles saláta, uborkasaláta, káposztasaláta, paprikasaláta, vagy ezek vegyesen illenek, vagy valamilyen savanyúság.
Desszertnek feltétlen valami édeset adnék, a pogácsából csak keveset az italok mellé.
Pörkölthöz nem való a krumplisaláta, ez inkább sültek, rántott dolgok mellé passzol.
A nokedli a legjobb hozzá, de ha nincs kedved pepecselni vele, a főtt tészta is teljesen jó.
Uborkasalátát vagy valamilyen üveges savanyúságot szoktam adni hozzá (csemegeuborka, vegyes vágott, káposztával töltött paprika).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!