Ha a főzőtejszínt felverném, az is habos lenne mint a habtejszín?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 20:26
11/11 anonim válasza:
Én már próbáltam, amikor már belekezdtem a műveletbe és akkor jöttem rá, hogy nincs is habtejszín itthon, csak főzőtejszín.
Hosszas keveréssel habszerű lesz, de olyan igazi nagy kemény hab, mint a tejszínhab soha nem lesz belőle.
Tényleg a cappucino tetején lévő habhoz hasonlít.
Dekorációnak így használhatatlan, viszont én akkor megoldottam a dolgot. :D Nekem a tiramisu krémjébe kellett. A hűtőbe tettem fél órára és megkeményedett, persze nagyobb nem lett.
Hűtött sütik krémjébe működhet, ha nincs más, de ha nem az utolsó pillanatban jössz rá, akkor csakis a habtejszín. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!