Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a főzőtejszínt felverném,...

Ha a főzőtejszínt felverném, az is habos lenne mint a habtejszín?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már próbáltam, amikor már belekezdtem a műveletbe és akkor jöttem rá, hogy nincs is habtejszín itthon, csak főzőtejszín.

Hosszas keveréssel habszerű lesz, de olyan igazi nagy kemény hab, mint a tejszínhab soha nem lesz belőle.

Tényleg a cappucino tetején lévő habhoz hasonlít.


Dekorációnak így használhatatlan, viszont én akkor megoldottam a dolgot. :D Nekem a tiramisu krémjébe kellett. A hűtőbe tettem fél órára és megkeményedett, persze nagyobb nem lett.


Hűtött sütik krémjébe működhet, ha nincs más, de ha nem az utolsó pillanatban jössz rá, akkor csakis a habtejszín. :)

2015. okt. 14. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!