Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a főzőtejszínt felverném,...

Ha a főzőtejszínt felverném, az is habos lenne mint a habtejszín?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nem véletlen FŐZŐtejszín a neve.
2015. okt. 11. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
2%

Igen kemeny hab van belole csak akkor tenni kell bele habfixet hogy ne essen ossze a hab!!

En mar keszitettem igy pl díszítést tortára!

2015. okt. 11. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Baromság, 2. A fozotejszin zsirtartalma sokkal alacsonyabb, nem lehet habbá verni.
2015. okt. 11. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
A 2.válaszolót hagyjuk,nem véletlen.a 45%.Habot verni csak magas zsírtartalmú tejszínből lehet(30%felett).A főzőtejszínek max.20%-osak,így nem lehet
2015. okt. 11. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
10%

Akkor nekem hogy sikerult??

Te próbáltad utolso?

Elmondom én jobban is sszeretem max vanillia cukrot teeszek bele izesiteskent...

Habtejszín hulla nem szeretemm olyan vajas ize van!

2015. okt. 11. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Kizárólag akkor sikerülhet ha a tejszín 30% feletti!
2015. okt. 11. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
1%

A 2.válaszolót hagyjuk,nem véletlen.a 45%.

Jesszus hogy te mibe találod örömödet kicsit szanalmas vagy ugy teszel a 69%odal mintha te lennel at atyat úristen!!

2015. okt. 11. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam még, de én is úgy tanultam, hogy habot csak magas zsírtartalmú tejszínből lehet verni. Gondolom habosítani lehet, mint például a tejet a kapucsínóhoz, de az nem ugyan az, mint egy kemény tejszínhab.

De legközelebb kipróbálom, és beszámolok az eredményről :)

2015. okt. 11. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Habot csak HABtejszínből lehet, minél magasabb zsírtartalommal, de min. 30 %-kal.Mé Így sem biztos az eredmény, hogy kőkemény habot nyerünk. Nehéz eltatálni azt a pontot, amikor a hab már tökéletes. Ha túlverjük, kicsapódik vajként, vagy egyszerűen fel sem verődik,sajnos.

Az biztos, hogy nagyobb a siker, ha nagyon le van hűtve a habtejszín.

A főzőtejszín hab készítésére nem alkalmas, a tejföl opciójaként találták ki.

2015. okt. 12. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt anyósom néhány éve véletlenül főzőtejszínt vett habtejszín helyett. Ez akkor derült ki, amikor kitartó, 15 perces munka után sem mozdult meg. Ergo tapasztalat alapján nem lehet a főzőtejszínből habot verni.
2015. okt. 12. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!