Ha a főzőtejszínt felverném, az is habos lenne mint a habtejszín?
Igen kemeny hab van belole csak akkor tenni kell bele habfixet hogy ne essen ossze a hab!!
En mar keszitettem igy pl díszítést tortára!
Akkor nekem hogy sikerult??
Te próbáltad utolso?
Elmondom én jobban is sszeretem max vanillia cukrot teeszek bele izesiteskent...
Habtejszín hulla nem szeretemm olyan vajas ize van!
A 2.válaszolót hagyjuk,nem véletlen.a 45%.
Jesszus hogy te mibe találod örömödet kicsit szanalmas vagy ugy teszel a 69%odal mintha te lennel at atyat úristen!!
Nem próbáltam még, de én is úgy tanultam, hogy habot csak magas zsírtartalmú tejszínből lehet verni. Gondolom habosítani lehet, mint például a tejet a kapucsínóhoz, de az nem ugyan az, mint egy kemény tejszínhab.
De legközelebb kipróbálom, és beszámolok az eredményről :)
Habot csak HABtejszínből lehet, minél magasabb zsírtartalommal, de min. 30 %-kal.Mé Így sem biztos az eredmény, hogy kőkemény habot nyerünk. Nehéz eltatálni azt a pontot, amikor a hab már tökéletes. Ha túlverjük, kicsapódik vajként, vagy egyszerűen fel sem verődik,sajnos.
Az biztos, hogy nagyobb a siker, ha nagyon le van hűtve a habtejszín.
A főzőtejszín hab készítésére nem alkalmas, a tejföl opciójaként találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!