Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Epebetegeknek milyen sütit...

Epebetegeknek milyen sütit lehet készíteni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
A vajas krémet és az aprómagvas gyümölcsöt kerüld.
2010. márc. 15. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez nehéz kérdés, szerintem ők sajnos nemnagyon ehetnek sütit.ZS
2010. márc. 15. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Piskóta az mehet, diós süti is. Mákos is. Bogyós gyümi kerülendő, tejes dolog és krémes vajas cucc ne legyen benne. Inkább almás pite vagy almás kevert stb.. Esetleg linzer, de minden epe betegnek magának kell kitapasztalnia h mi az amit ehet és mi az amit nem. Én pl. nem bírom a hüvelyeseket és a káposztát de semmi bajom a krémes vajas tejes cuccoktól. Kérdezd meg az érintettet h ő mire érzékeny.
2010. márc. 15. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
9%

Zs!

Te inkább kímélj meg mindenkit a válaszadásaidtól mert mindíg félre informálod az embereket! Inkább kérdezz te is mert lenne még mit tanulnod. Emlékszel még a helyesírásodra? a tojás "sárgályára"?

Inkább forgasd előszeretettel a helyesírási kéziszótárt!

2010. márc. 15. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Te nem vagy egy kedves ember-rosszul írtam le a-j-betűt,véletlenül,mással is előfordul időnként.azonkívül másvalami?ZS
2010. márc. 16. 12:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 16. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok epebeteg,de volt a családunkban,ő nem bírta a sütiket,a mákot sem.ZS
2010. márc. 16. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!