Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell gyorsfagyasztott...

Hogyan kell gyorsfagyasztott rizses zöldséget főzve elkészíteni (laikusnak)?

Figyelt kérdés

Hello!


Főzve (vagy legalább is nyílt láng felett, nem sütőben) szeretnék készíteni rizses zöldséget! Hogyan kell főzni, mennyi ideig, miben (víz, vaj, stb)? Hogy érdemes fűszerezni, ízesíteni? Valami mártás esetleg? Eléggé laikus vagyok, eddig nem főztem/pároltam olyan vegyes zöldséget, amiben rizs is lett volna. Jó lenne valami jó öntetet/mártást/stb is találni hozzá! :)



2015. okt. 5. 15:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Valaki írta itt válaszként, hogy Ő NEM HISZI EL azt hogy a fűszerkeverék, amelyre rá van írva, hogy tartósítószert nem tartalmaz, az tényleg tartósítószerektől mentes!

Én meg azt nem hiszem el, hogy minden egyes "fejkendős nénike" vezet "permet-naplót", amibe tényleg az igazságot írja, ill. folyamatosan ellenőrizgeti őket az ANTSZ is.

Kissé unalmas és egyoldalú már ez a multicég/tömegtermelés=gonosz, fejkendős nénike/helyi termelés=jó téma.

Azt meg nem tudom, ki adta a számba, hogy én áll. azt hiszem, hogy a piacon is csak "fűszer-keveréket" kapni, mert én sehol sem írtam ilyet.


Az utolsó válaszadónak köszönöm a tippeket, a fűszerőrleményeknek majd utána járok, hogy miket érdemes venni az általam kedvelt zöldség-ételekhez, ill. a nyers zöldségeket is kipróbálom ízesítőnek (eddig inkább csak szendvicsekhez használtam nyers zöldségeket).

2015. okt. 8. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!