Spáros por krumplipüré nem sűrűsödik be. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam,ahogy az útmutatója írtaa.2015. szept. 27. 10:43
1/7 anonim válasza:
Tegyél még bele krumpliport, valószínüleg vagy te nézted ez az arányokat (egy csomagra való folyadékot egy adag helyett, esetleg nem forrt a folyadék), vagy valami nem jól volt megadva.
Ha nincs otthon több, akkor megpróbálhatod, hogy lisztet keversz bele, és utána megpirítod a masszát.
2/7 anonim válasza:
Mondjuk abból a 300 ft-ból, veszel egy kiló krumplit, és a végeredmény tuti krumplipüré lesz, nem valami műszr. De te tudod...
3/7 anonim válasza:
Az ilyen poros krumplipürék folyósak, nem lesz olyan, mint az igazi.
4/7 anonim válasza:
Kukába! Utána amit #2 tanácsolt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is burgonyából akartam csinálni pürét,de elfogyott így hát muszáj volt ezt alkalmaznom :D
2015. szept. 27. 12:44
6/7 anonim válasza:
A porosakat kb 2/3 mennyiségü folyadékkal célszerü készíteni, mint amennyit írnak a dobozon.
7/7 gomzoli válasza:
Egy dologra jó ez a por:
rántott hús panírozásakor próbáld ki zsemlemorzsa helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!