Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van ötlet arra mit csinálhatné...

Van ötlet arra mit csinálhatnék helyette?

Figyelt kérdés

Tegnap kinéztem egy leves receptet.Sima alaplé kellett kellet hozzá valamint levesbetétnek sajtgolyóféle :) Nos elkészítettem mindent a leírtak szerint,sajttot összegyúrtam a hozávalókkal és gombócokat formáltam belőle majd a forrásban lévő levesbe tettem,de sajnos szétesett.Próbáltam még egy két dolgot hozzáadni még tojást,lisztet de nem lett jobb.Úgy hogy inkább hagytam az egésszet és tésztát tettem bele :) Viszont a sajtos massza megmaradt és nem tudom mit csinálhatnék belőle még,hogy ne kelljen kidobni mert kicsit sok lett.

Recept úgy nézett ki,hogy reszelt sajthoz kellett adni 2 tojást,fehérbors,szerecsendió,só,szódabikarbóna.Gondoltam arra kirántom max azt nem nagyon ronthatom el.

2015. szept. 24. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább valami sajtszószt csinálnék belöle.
2015. szept. 24. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:

A lisztet is hozzá-adtad már a kezdet-kezdetén, vagy azt csak amikor már próbáltad kifőzés után helyre-pofozni?

Mert a leírásod szerint a lisztet már csak a "javítási" szakaszban kavartad bele!!

2015. szept. 24. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Már beletettem minden elején,csak mikor elkezdtem főzni láttam,hogy szétmegy és a hozzávalókból még egy két dolgot tettem bele plusszba.
2015. szept. 24. 14:12
 4/5 A kérdező kommentje:
ja igen a kérdésem végén lemaradt,hogy liszt is kell hozzá,de receptbe benne volt és tettem is bele.
2015. szept. 24. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak az arányokkal lehetett a gond, vagy az, hogy nem a hagyományos fehér lisztet, hanem valami egyéb fajtát használtál. Ugyanis bármilyen másfajta liszt esetében hagyni kell a bekevert/meggyúrt anyagot sütés/főzés előtt egy kicsit pihentetni.

Vagy az adott tojáshoz, egyéb hozzávalókhoz kevés volt a liszt, amit adtál hozzá.

Én azért a helyedben még valamikor csak megismételném, megpróbálnám, mert elviekben jó volt amit csináltál...

Ezt pedig valami másnak összedolgozni.

- Ha nem akarod sodónak, akkor reszelj hozzá nyers krumplit és még további liszttel összekeverve, mint a rösztit (recept a net-en) süsd ki.

2015. szept. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!