Van ötlet arra mit csinálhatnék helyette?
Tegnap kinéztem egy leves receptet.Sima alaplé kellett kellet hozzá valamint levesbetétnek sajtgolyóféle :) Nos elkészítettem mindent a leírtak szerint,sajttot összegyúrtam a hozávalókkal és gombócokat formáltam belőle majd a forrásban lévő levesbe tettem,de sajnos szétesett.Próbáltam még egy két dolgot hozzáadni még tojást,lisztet de nem lett jobb.Úgy hogy inkább hagytam az egésszet és tésztát tettem bele :) Viszont a sajtos massza megmaradt és nem tudom mit csinálhatnék belőle még,hogy ne kelljen kidobni mert kicsit sok lett.
Recept úgy nézett ki,hogy reszelt sajthoz kellett adni 2 tojást,fehérbors,szerecsendió,só,szódabikarbóna.Gondoltam arra kirántom max azt nem nagyon ronthatom el.
A lisztet is hozzá-adtad már a kezdet-kezdetén, vagy azt csak amikor már próbáltad kifőzés után helyre-pofozni?
Mert a leírásod szerint a lisztet már csak a "javítási" szakaszban kavartad bele!!
Csak az arányokkal lehetett a gond, vagy az, hogy nem a hagyományos fehér lisztet, hanem valami egyéb fajtát használtál. Ugyanis bármilyen másfajta liszt esetében hagyni kell a bekevert/meggyúrt anyagot sütés/főzés előtt egy kicsit pihentetni.
Vagy az adott tojáshoz, egyéb hozzávalókhoz kevés volt a liszt, amit adtál hozzá.
Én azért a helyedben még valamikor csak megismételném, megpróbálnám, mert elviekben jó volt amit csináltál...
Ezt pedig valami másnak összedolgozni.
- Ha nem akarod sodónak, akkor reszelj hozzá nyers krumplit és még további liszttel összekeverve, mint a rösztit (recept a net-en) süsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!