Unatkozok, és nincs semmi ötletem, hogy mit csinálhatnék. Régebben, amikor volt ötletem, a programozással elvoltam. Nem tudnátok nekem nem túl bonyolult programötleteket adni?
Figyelt kérdés
Haladó C#-os vagyok.2015. febr. 5. 21:16
1/20 anonim válasza:
2048. Először karakteresen, aztán egyszerű GUI-val animáció nélkül, aztán animációval.
2/20 anonim válasza:
Véletlen bolyongás grafikusan ábrázolva. Ha ez megvan, akkor több bolyongó több szállal.
3/20 A kérdező kommentje:
A 2048 az megvan hogy mi, de amit te írtál #2-es az egy játék lenne, vagy mi?
2015. febr. 6. 13:45
4/20 anonim válasza:
Szimuláció inkább, mint játék.
5/20 A kérdező kommentje:
Oké, kösz!
Szerintem a 2048-cal kezdem. :D
2015. febr. 6. 14:07
6/20 A kérdező kommentje:
Ja, és első! Ezt te hogy gondoltad, hogy konzolosan csináljam meg, vagy windows formban?
2015. febr. 6. 17:28
7/20 SimkoL válasza:
'Ja, és első! Ezt te hogy gondoltad, hogy konzolosan csináljam meg, vagy windows formban?' .... 'Haladó C#-os vagyok.'
Erről ennyit :)
8/20 anonim válasza:
#1 vagyok
>> 2048. Először karakteresen, aztán egyszerű GUI-val animáció nélkül, aztán animációval.
> Ezt te hogy gondoltad, hogy konzolosan csináljam meg, vagy windows formban?
Az első verzió ("karakteres") az a konzolos. A többihez odaírtam, hogy GUI, az jelenti a formot.
9/20 A kérdező kommentje:
azt gondoltam, hogy a gui már windows form
de az is eszembejutott, hogy labelekkel, vagy rich textboxszal, vagy ilyesmivel is lehetne, de akkor mindegy, csak egy felmerülő kis valami volt.. :D
SimkoL te meg maradjál máár! :D
2015. febr. 6. 18:09
10/20 anonim válasza:
Conway-féle életjáték: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!