Hogy csinálhatnék vadászgörénynek szobai voliert?
Arra gondoltam hogy rács,a szoba egyik sarkába,(esetleg ha valaki tudna linkelni átrághatatlan,átbújhatatlan rácsot) és az aljába tennék pár réteg anyagot(amit folyton mosnák),beleraknák egy cica mászókát,arra akasztanám a függőágyat.Oldalára akasztanám a tálat,itatót és letenném a földre az alvóládát és kész.
Valakinek ötlet?
Mert pl. Nem tudom hogyan rögzítsem a rácsot,és szintek is jók lennének.
Ha nem megy szakemberrel megcsináltatom.
Szerintetek többe kerül mint egy nagy ketrec?Mert nem tudom naponta 2-2 és fél óránál többet kiengedni...És az is lehet hogy társa is lenne.
Ezt lehetetlen kivitelezni?Valaki tudna linkelni pár szobai voliert?
Vagy esetleg talpakra állítanám.
Hány négyzetméteres legyen?
Én egy sümegi állatcsapda gyártóval készíttettem kerti kifutót a göriknek. Nem vállalta rövid határidőre, de profi lett.
Szerintem egy igényesebb lakatos is képes lehet elkészíteni.
A horganyzott bevonatú dolgokat kerüld, a lerágott horgany az emésztőrendszerbe kerülve erősen rákkeltő!!! - erre a csapdás ürge hívta fel a figyelmemet, de az állatorvosunk is megerősítette. Vagy porfesteni (szinterezni) kell, ez egy műgyanta bevonat, ami reakció nélkül távozik a bélcsatornából; vagy növényi alapú festékkel kell lekenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!