Húslevesnél egy kb 85 dkg-os csirke mellet meddig főzzem?
Életem első komolyabb levese. Már másfél órája szép csendesen fődögél (+1 óra, amíg felfőtt). Most tettem bele a zöldségeket. Mennyi időt adjak még neki, hogy tutira jó legyen benne a husi? 85 dkg csontos, bőrös, csirkemell, és a karajcsont.
Köszönöm a válaszokat =)
Annak már jónak kell lennie. ha a mellcsontról szépen leválik, tuti, hogy kész. Bár megmondom őszintén elég száraz maga a hús.
De, ha jól bezöldségelted , fűszerezted a húslevest, akkor az ízével nem lesz baj.
A levéből vegyél ki, és abban főzz ki valami finom levestésztát is, hogy gazdagabb legyen. pl cérnametélt, csigatészta, eperlevél.
persze a karajcsont megadja a jó alapízt, csak azt egy kicsit korábban kellett volna feltenni, utána a csirkemellet.
Azért szerintem biztosan finom levesed lesz, már elég ideje főnek együtt.
Köszönöm a tippeket!
Ízre nagyon finom, magamra sem ismerek :D
Tele raktam mindenféle finom zöldséggel, akkor már csak azt várom meg, hogy megpuhuljanak és főzök hozzá házi cérnácskát :P
Szép napot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!