Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevesnél egy kb 85 dkg-os...

Húslevesnél egy kb 85 dkg-os csirke mellet meddig főzzem?

Figyelt kérdés

Életem első komolyabb levese. Már másfél órája szép csendesen fődögél (+1 óra, amíg felfőtt). Most tettem bele a zöldségeket. Mennyi időt adjak még neki, hogy tutira jó legyen benne a husi? 85 dkg csontos, bőrös, csirkemell, és a karajcsont.

Köszönöm a válaszokat =)

2015. szept. 23. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Kiveszed, kettévágod, megnézed/megkóstolod és kiderül
2015. szept. 23. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Annak már jónak kell lennie. ha a mellcsontról szépen leválik, tuti, hogy kész. Bár megmondom őszintén elég száraz maga a hús.

De, ha jól bezöldségelted , fűszerezted a húslevest, akkor az ízével nem lesz baj.

A levéből vegyél ki, és abban főzz ki valami finom levestésztát is, hogy gazdagabb legyen. pl cérnametélt, csigatészta, eperlevél.

2015. szept. 23. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

persze a karajcsont megadja a jó alapízt, csak azt egy kicsit korábban kellett volna feltenni, utána a csirkemellet.

Azért szerintem biztosan finom levesed lesz, már elég ideje főnek együtt.

2015. szept. 23. 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Ízre nagyon finom, magamra sem ismerek :D

Tele raktam mindenféle finom zöldséggel, akkor már csak azt várom meg, hogy megpuhuljanak és főzök hozzá házi cérnácskát :P

Szép napot Nektek! :)

2015. szept. 23. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egészen addig szoktam (bármilyen húsból is van), amikor a villa már könnyedén belemegy egészen a húsig...
2015. szept. 23. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi! .... egészen a csontig!
2015. szept. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!