Mit csináljak a csirke többi részével?
Figyelt kérdés
nokedlis csirkét akarok csinálni, de csak a szárnya és a combja kell, fagyasztóban van egész csirke, fagyasszam ki, és a többit visszarakhatom a fagyóba ? első főzésem lenne azért vagyok még béna :D2015. aug. 3. 10:27
1/5 anonim válasza:
Ami kiolvad, azt már nem lehet visszafagyasztani, csak sütve vagy főzve. Szóval főzzél süssél abból is valamit és úgy már beteheted a fagyasztóba.
2/5 A kérdező kommentje:
Mit lehet belőle csinálni? vagy fagyasztva le tudom vajon szedni a részeket és akkor nem olvadna ki a többi
2015. aug. 3. 10:37
3/5 anonim válasza:
Hát én megcsinálnám az egészet nokedlis csirkének, az egyszerűbb lenne. Vagy a mellét szeletekben kirántanám és a többit pörköltnek. De talán azért a combot, szárnyat le lehet szedni fagyottan is, bár nem lesz könnyű.
4/5 anonim válasza:
A hátából, mellcsontból és belsőségből főzhetsz levest, a melléből kicsontozva, szeletelve a rántott hústól különböző ízesítésű sült, párolt hússzeletig bármit, csíkokra vágva ázsiai jellegű kajákat wokban sütve/párolva vagy szószokkal, zöldségekkel. Nosaltyn, mindmegette.hu-n stb, stb találsz csirkemellfilére millió receptet.
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen valami készételként fagyaszd le újra.
nyugodtan feldarabol megcsinálhatod az egészet pörköltnek, és a felét (kihűlve) tedd el fagyóba, máskor jó lesz egy rizses csirkének, vagy lecsóscsirkének tésztával, sültkrumplival.
Hidd el, hogy egy egész csirkéből sokkal finomabb pörkölt lesz, mint csak egyes alkatrészeiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!