Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fözöl ma? Mit fözzek?

Mit fözöl ma? Mit fözzek?

Figyelt kérdés

Érdekelne pár ötlet, tanácstalan vagyok.

Ami van itthon: alapélelmiszerek+karaj filé szeletek,csirke mell fillé, halfilé,csirkecomb krokett.

BÁRMI ÉRDEKEL!

2015. szept. 18. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Csinálj belőle (akármelyikből) natúr-szeletet = lisztbe forgatva hirtelen süsd meg a husit. Készíts egy adag fokhagymás-tejfölös/sajtos-tejfölös mártást, azzal rotyogtasd össze a husit. Köret petrezselymes rizs, főtt tészta, tört krumpli, vagy ami tetszik.
2015. szept. 18. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Ja és darálthus. A héten volt: par.hus gombóc,tavaszi z.borsó leves,tészta sata,rántott gomba,rántott hus.

A bolt itt van a szomszédba.

2015. szept. 18. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Rendelj valami kaját!:D
2015. szept. 18. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagy bajban voltam, hogy mit csináljak majd délután, ha hazaérek, de valahogy böngészgettem a neten és kitaláltam.

Illatos-omlós csirke lesz.

Csirkemellfilét darabokba, vagy csíkokra vágom, ezután picit sózom-borsozom a husikat, pici olajat is öntök rá. Amíg ez összeáll, 1-1 edényben lisztet, és felvert tojás készítek ki.

A husi darabokat megforgatom kis lisztben, utána a felvert, pici sós tojásban, majd kisütöm. :)

Ha kész, csinálok vmi ketchupos mártogatóst mellé, és főzök ki rizst, amibe répát, borsót is tehetsz :)

2015. szept. 18. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pelmenyi. Neten talalsz hozza receptet. Vagy levesnek borscs. Magyarorszagon ritka etelek, de finomak.
2015. szept. 18. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én gomba pörköltet csináltam két napja és a maradékot eszem. :D

Hallal nagyon finom, meg tarhonyával.

2015. szept. 18. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Ma töltöttpaprika lesz, holnap meg karajból Bakonyi gombás szelet galuskával.

A jövő hét egyik napján lesz zöldséges csirkemellfilé pennetésztával, tejfölös tojással nyakonöntve és füstölt sajttal bőben megszórva a sütőben megsütve.

hal is lesz,(ha igaz) de az csak egyszerűen borsos kukoricalisztben megforgatva, ropogósra sütve.

Én krokett mellé ( ha jól értem az van fagyasztva ) vadasmártást szoktam készíteni, bármilyen sülthússal megállja a helyét.

Még egy frankfurti levest is szeretnék főzni, utána máglyarakással.

A továbbit még nem tudom :)

2015. szept. 19. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!