Kollégista vagyok, de főzni szeretnék, mit főzzek? Írnátok recepteket?
Helló :)
Tudom ajánlani a különböző fagyasztott ételeket sült hús,halak stb,amit kombinálhatsz krumplival tésztával.
Illetve Bolognai,esetleg válogathatsz innen is :) : [link]
tizdolog.hu/2013/11/14/10-klasszik-koleszos-koszt/
nincs recept, csak h mit
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazából pont azért akarok főzni, mert meguntam a lecsó-melegszendvics-virsli és társai kombókat, és most úgy néz ki egy kis időm is lesz főzögetni, szóval heti 1x szeretnék vacsorát csinálni magamnak! :) A problémám sokszor az 1 főre jutó adagoknak a meghatározása receptből (pl. szívesen sütnék pizzát is, de mennyi pizzatészta kell egy minisütőbe? stb), ezért szívesen várom a tippeket - további recepteket :)
Tojasos nokedli, krumplis teszta, kaposztas teszta, turos csusza, pasztortarhonya, paprikaskrumpli, rakott krumpli, palacsinta (edes/sos), rizs, rizi-bizi, sulthus, rantott hus, parizsi szelet ... stb-stb-stb.
Jenaiban mivel hoallo edeny, suthetsz barmit ... egyre vigyazz, hogy forron soha ne rakd vizes helyre, mert szetpattan az egesz.
Úgyis megeszik a nagyobbak meg elveszik tőled... mert csicsusz vagy.. ha ilyet kérdel itt....
verééééb
Úúúúúúristeeen :D :D :D D: D:D :D :D
most árultad el magad.. :) csicsuusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!