Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kollégista vagyok, de főzni...

Kollégista vagyok, de főzni szeretnék, mit főzzek? Írnátok recepteket?

Figyelt kérdés
Van egy villanyrezsónk meg egy mini villanysütőnk. Milyen egytál ételeket főzzek/süssek, van hozzá receptetek? Nehéz 1 főre recepteket találni. Illetve ha sült csirkeszárnyat akarok a sütőben sütni, azt tepsi helyett süthetem kis jénaiba? Mert ilyen pici sütőt nem találtam.

2015. aug. 19. 16:48
 1/10 anonim válasza:
37%

Helló :)

Tudom ajánlani a különböző fagyasztott ételeket sült hús,halak stb,amit kombinálhatsz krumplival tésztával.

Illetve Bolognai,esetleg válogathatsz innen is :) : [link]

2015. aug. 19. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Paprikás krumplit.
2015. aug. 19. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

tizdolog.hu/2013/11/14/10-klasszik-koleszos-koszt/

nincs recept, csak h mit

2015. aug. 19. 17:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igazából pont azért akarok főzni, mert meguntam a lecsó-melegszendvics-virsli és társai kombókat, és most úgy néz ki egy kis időm is lesz főzögetni, szóval heti 1x szeretnék vacsorát csinálni magamnak! :) A problémám sokszor az 1 főre jutó adagoknak a meghatározása receptből (pl. szívesen sütnék pizzát is, de mennyi pizzatészta kell egy minisütőbe? stb), ezért szívesen várom a tippeket - további recepteket :)

2015. aug. 19. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Tojasos nokedli, krumplis teszta, kaposztas teszta, turos csusza, pasztortarhonya, paprikaskrumpli, rakott krumpli, palacsinta (edes/sos), rizs, rizi-bizi, sulthus, rantott hus, parizsi szelet ... stb-stb-stb.

Jenaiban mivel hoallo edeny, suthetsz barmit ... egyre vigyazz, hogy forron soha ne rakd vizes helyre, mert szetpattan az egesz.

2015. aug. 19. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Na mar most. Rezso van, suto van. Fazek, labos van, jenai van. Mivel a kollegista a legkreativabb foldi eloleny (tudom magamrol igy kezdtem mint most te), ezert minden adott hogy barmit meg tudj fozni. Jenai a legf#szabb semmi nem ragad oda es meg piskotat is ldhet benne sutni. Hidd el a neten barmelyik rece tet megtudod csinalni. Viszont a legfontosabb hogy erdekeljen, mert sokat elfogsz k#rni, de eddig mindenki megtudta tanulni.
2015. aug. 19. 18:10
 7/10 anonim válasza:
13%

Úgyis megeszik a nagyobbak meg elveszik tőled... mert csicsusz vagy.. ha ilyet kérdel itt....

verééééb

2015. aug. 19. 23:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Orvosira nem olyan csicskák járnak, mint te, de ha jönnek a "nagyok", átküldöm hozzád őket, hogy vegyék ki a vakbeledet és csináljanak egy urológiai vizsgálatot is. Peace.
2015. aug. 20. 09:46
 9/10 anonim válasza:
17%

Úúúúúúristeeen :D :D :D D: D:D :D :D

most árultad el magad.. :) csicsuusz

2015. aug. 20. 11:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom az értelmes ötleteket, köszi! :)
2015. aug. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!