A kiolvadt karajt panírozás után vissza fagyaszthatom?
Elég nagy darab, és arra gondoltam, hogy a bepanírozott szeleteket lefagyasztom vissza.
Vagy az már nem lenne az igazi?
A panírozással csak újabb romlandó anyagot adsz hozzá. Kiolvadt húst visszafagyasztani nem az egészségmegőrzés alappillére. A javasolt módszer, mely szerint a kész rántott húst fagyaszt vissza is hagy bennem kétségeket. Kétfélét is.
- Valóban elegendő-e a rövid hőkezelés?
- A rántott húst hogyan lehet kiolvasztani, melegíteni úgy, hogy gusztusos is maradjon?
Köszi a válaszokat!
Végül is kisütöttem, de rengeteg lett. Legfeljebb nasinak is ezt eszem majd :))
A készre sütött rántott húst, lefagyasztás után akár a felforrósított sütőben, vagy csak símán a mikróban is pár perc alatt ismét ehetővé tudod varázsolni.
Ugyanúgy, mintha az üzletben vásárolsz készre-sütött, panírozott csirke-combot, csirke-szárnyat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!