Szabadban, -- kicsontozott felső comb -- TÁRCSÁN TÖRTÉNŐ grillezésnél LE KELL-E BŐRÖZNI húst?
Figyelt kérdés
Most csinálom először és nincs benne semmi gyakorlatom, mennyi idő kell a combok elkészüléséhez? Szabadban, de gázzsámolyon tervezem a sütést. Ha valakinek van még mondanivalója, szívesen meghallgatom.2015. szept. 1. 12:56
1/2 Ügyet Lenke 



válasza:





ha szereted akkor rajta hagyod, ha nem akkor leszeded...ízlés kérdése, ha meg ki van csontozva akkor nem kell túl sok idő neki, ha van akkor a tárcsába zsírt használj, ne olajat, fűszerezd vagy pácold, s süssed, jó étvágyat...
2/2 anonim 



válasza:





Ízlés dolga hogy rajta hagyod-e, az átsülést nem befolyásolja. Kicsontozás után szépen terítsd szét a húst, és nem kell neki sokkal több sülés, mint pl. egy kolbásznak, belebököd néha a villát és érzed mikor puha.
Leragadni nem fog a bőr, ha erre gondolsz.
Nagyon nincs más mit hozzáfűzzek, én gázzsámolyon sosem sütöttem ,csak fával. Ezért az volt a bajom, hogy a bőre nem lett ropogós, de azért így is finom volt. Gondolom gázzal végig egyenletesen lehet tartani a hőfokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!