Mi lehet az oka annak, hogy a kovászos uborka 3 nap érés után már teljesen mállós lesz? (Hisz nem látok bele hogy mi történik az üvegben).
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 20:07
2/4 anonim válasza:
Rossz, punnyadt uborkát vettél vagy nem tettél bele sot.
3/4 anonim válasza:
Nem érdemes tűző napra tenni, csak meleg helyen legyen.
A tűző napon nagyon hamar bebuggyan és elpuhulhat.
egy ötliteres üveghez én mindig teszek egy ek. ecetet a lébe, és a sav keményen, roppanósan tartja az uborkát.
Az ízén nem változtat az ecet.
Az uborka minősége is oka lehet a puhulásnak, ha éppen nem valami frisset fogtál ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valóban nem volt toppon az uborka.
2015. aug. 28. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!