Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a kovászos uborka 3 nap érés után már teljesen mállós lesz? (Hisz nem látok bele hogy mi történik az üvegben).

Figyelt kérdés

2015. aug. 27. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
2 napot kellene érlelni?
2015. aug. 27. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rossz, punnyadt uborkát vettél vagy nem tettél bele sot.
2015. aug. 27. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Nem érdemes tűző napra tenni, csak meleg helyen legyen.

A tűző napon nagyon hamar bebuggyan és elpuhulhat.

egy ötliteres üveghez én mindig teszek egy ek. ecetet a lébe, és a sav keményen, roppanósan tartja az uborkát.

Az ízén nem változtat az ecet.

Az uborka minősége is oka lehet a puhulásnak, ha éppen nem valami frisset fogtál ki.

2015. aug. 28. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valóban nem volt toppon az uborka.
2015. aug. 28. 15:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!