Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem lett zavaros a...

Miért nem lett zavaros a kovászos uborka leve?

Figyelt kérdés
Szombaton tettem üvegbe, első két nap kint volt nappal, azóta bent van. De nem lett homályos a lé, csak valami lerakódást látok az uborkán és az üveg alján. Attól még jó lesz?
2014. szept. 3. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább kint hagynám a napon. Kóstold meg a levet, de szerintem nem készült el még.
2014. szept. 3. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom attól, hogy rohadt hideg van.
2014. szept. 3. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó, de milyen napon? Nincs nap :))
2014. szept. 3. 13:08
 4/5 Trafó1 ***** válasza:
Csütörtöki napon:-PPP
2014. szept. 3. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni az alján olyan homályos lé, szűrd le a levet, szerintem nincs semmi baja.
2014. szept. 3. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!