Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az, hogy kovászolni való...

Mi az, hogy kovászolni való uborka?

Figyelt kérdés

Tudom mi az a kovászolt uborka,csak azt nem értem,hogy abból nem lehet elrakni csemege uborkának?

Nálunk vidéken a "kovászos uborka" nagyobb, hosszabb, a csemegének elrakhatónak kisebbeket választanak. Pesten viszont amit "kovászolni valónak" írnak ki, méretben közelebb van a csemegéhez...


2014. júl. 16. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kígyóuborka.
2014. júl. 16. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése hogy ki melyiket kovászolja, vagy teszi el csemege uborkának. Legalábbis szerintem. Van aki az aprót savanyítja le, és a nagyobbat kovászolja, van aki pedig fordítva. Én pl annyira szeretem a kovászolt uborkát, hogy ha nincs más fajta, akkor a kígyó uborkát is megcsinálom kovászosnak, hagymával, és brokkolival vegyesen. :) 24N
2014. júl. 16. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert most főleg a kovászos uborkának van a szezonja, de a kisebb mérettel sincs semmi baj, az biztosan ropogós marad.

A téli csemegauborkát centire osztályozzák 6-8-10-12 centisek általában, de végülis a fogyasztó dönti el, hogy mit készít belőle.

2014. júl. 16. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!