Elrontottam a túrógombócot ha a fehérjét nem vertem föl hanem azt is bele kevertem a túróhoz?
Most dagad a búzadarával együtt.
Nem lesz már jó így?
Nem lesz olyan könnyű, mint felvert fehérjével.
Még, ha nem sajnálsz tojást, feljavíthatod. sárgákat elhasználod valamihez (panír, rántotta stb ) a fehérjéket keményre vered, és lazán belekevered a most dagadó masszába.
Most dagadó masszába kell keverni, vagy elég ha már megdagadt masszába keverem bele kifőzés előtt?
És nagy baj ha cukrot is kevertem a masszába?
Én édesen szeretem, gondoltam jó lesz ha a túró is édes benne.
Nem baj a cukor, ha mégis úgy döntesz, hogy új habot versz, ráérsz kifőzés előtt finoman összekeverni vele.
Azért szerintem sokkal könnyebb, levegősebb, mint egész tojással, de látod vannak más vélemények is.
Mindenki a saját tapasztalatát írja, dönteni neked kell :)
Sok sikert.
Én azon szoktam, de nem túl sokat teszek alá.
vajon is lehetne, de az hamarabb ég, és nem kockáztatok a pirításkor.
Van aki zsírt használ, azzal is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!