Tarhonyás hús. Nagyon elrontottam?
Figyelt kérdés
Megpiritottam a tarhonyat, utána a porkoltbe tettem hogy fojjon. Felontottem vízzel. Külön kellett volna főzni és utána hozzáadni a porkolthoz? Így más ize lesz?
Először csinálom.
2015. máj. 19. 12:10
1/7 anonim válasza:
Igen, így lesz íze, elvégre a pörköltzaftban fő.
Külön főzve nem tarhonyás hús, hanem pörkölt tarhonyával, mégha össze is kevered.
2/7 anonim válasza:
Aki külön fözi, AZ rontja el, akkor ugyanis nem tarhonyáshús lesz, hanem pörkölt tarhonyával.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor megnyugodtam. Csak annyi recept van a neten, egyik így írja, a másik úgy. De megkostoltam és finom lett.
2015. máj. 19. 12:57
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal: így a finomabb szerintem is. :)
Én még a végén apró kockákra vágott krumplit is szoktam belefőzni, úgy még jobb. Legalábbis nekünk ízlik. :)
6/7 anonim válasza:
Tényleg jól csináltad. A krumplis verzió az a pusztapörkölt, mi is imádjuk, bár az már több, mint egy tarhonyás hús.( csak mielőtt belénk kötnének... ) :)
7/7 anonim válasza:
Így zaftosabb lesz ahogyan csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!