Zsoldos Péterné kérdése:
Avas zsírral lehet-e valamit csinálni, hogy újra fogyasztható legyen?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 20:23
2/6 anonim válasza:
Olvastam valahol, hogy tejjel is meg lehet oldani, de az arányokra nem emlékszem. Fel kell olvasztani a zsírt a tűzhelyen, beleönteni a tejet, és felforralni.
3/6 anonim válasza:
Azt inkább dobd ki , akármilyen trükk tünteti el a rossz ízt az akkor is bomlásnak indult .
4/6 anonim válasza:
Avas zsir azt jelenti, hogy romlott. Miert akarnad feltunningolni? Azt hiszed jobb lesz?
Romlott hust is szoktak tunningolni foghagymaval, hogy a szaga elnyomja a buzt ... de attol meg romlott marad a hus.
5/6 anonim válasza:
Sajnos semmilyen házi praktika nincs az avas íz eltüntetésére. Kísérletezni lehet, ahogy a linkben is olvasható, de sajnos mindig kiérezni azt a kellemetlen mellékízt.Legjobb a megelőzés, félkilónként a fagyasztóban tartani, és csak annyit kivenni a sima hűtőbe, amennyit egy hét alatt kb elhasználunk.Persze, ezt nem 30-40 liter házilag kisütött bödönben tartott zsírra értem. Azt hideg helyen kell tartani, és mielőbb elhasználni, bár abból is érdemes a fagyóban tartani, amennyiben van kapacítás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!