Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kelbimbó ízét mivel tudom...

A kelbimbó ízét mivel tudom enyhíteni, lágyítani?

Figyelt kérdés

A legtöbb kelbimbós ételben nekem a kelbimbó túl kesernyés, mivel tudom enyhíteni, hogy lágyabb, kevésbé erös ízö legyen. (azt ne írjátok, hogy mát készítsek helyette!) Kimondottan a keserü ízt szeretném csökkenteni.


Elöre is köszönöm, ha segít valaki



2015. aug. 16. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vajjal? Persze igazival, nem margarinnal.
2015. aug. 16. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Mert egy fözeléket vagy levest nem tehetek tele vajjal?
2015. aug. 16. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha van hozzá türelmed, a kelbimbóknak vágj ki a közepéből éles késsel egy kis torzsarészt, mert főleg ez keserű.

a készétel ízét némi cukorral is befolyásolhatod.

2015. aug. 17. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy megpróbálom a cukrot. (A torzsákról lekéstem már.)
2015. aug. 17. 16:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!