A kelbimbó ízét mivel tudom enyhíteni, lágyítani?
Figyelt kérdés
A legtöbb kelbimbós ételben nekem a kelbimbó túl kesernyés, mivel tudom enyhíteni, hogy lágyabb, kevésbé erös ízö legyen. (azt ne írjátok, hogy mát készítsek helyette!) Kimondottan a keserü ízt szeretném csökkenteni.
Elöre is köszönöm, ha segít valaki
2015. aug. 16. 14:36
1/4 anonim 



válasza:





Vajjal? Persze igazival, nem margarinnal.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Mert egy fözeléket vagy levest nem tehetek tele vajjal?
2015. aug. 16. 19:01
3/4 anonim 



válasza:





Ha van hozzá türelmed, a kelbimbóknak vágj ki a közepéből éles késsel egy kis torzsarészt, mert főleg ez keserű.
a készétel ízét némi cukorral is befolyásolhatod.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy megpróbálom a cukrot. (A torzsákról lekéstem már.)
2015. aug. 17. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!