Túl sok chilit tettem a levesbe és nagyon csíp. Lehet valahogy enyhíteni?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy igyak tejet utána és akkor nem csíp majd, hanem valamire, amit a levesbe tehetek és semlegesíti a chilit. Tarhonya levesről lenne szó... esetleg tejszínnel próbálkozzak? Vagy kuka az egész? :S2015. márc. 31. 15:14
1/3 anonim válasza:
próbáld vízzel higítani, hogy több legyen
2/3 anonim válasza:
Igen sajna csak a higítás ami segithet bár szerintem már az sem sokat...
Macerás lenne új alaplét főzni és át rakni a tarhonyát kolbászt stb. :(
3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm azért. Legközelebb jobban figyelek. :)
2015. márc. 31. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!