Rizstejszínből lehet valahogy habot készíteni?
Hol szereztél be rizstejszínt? Én csak szóját láttam főzéshez.
Milyen torta lesz?? Margarinos krémmel nem lehetne? Margarin, cukor? vagy csinálsz rá cukormázat, fondantt és azt, és arra étcsokivonalakat vagy más színes diszítő húznál?
Gesztenyés-banános lesz. Az alap kekszes, mint a kókuszgolyó tésztája, azt rakom tortaformába. Rizstejjel, liszttel, cukorral főzök krémet, abba keverem a gesztenyemasszát. Banán karikák és kis kókuszgolyók díszítik, ehhez gondoltam a tejszínhabot.
Amit írtatok, lisztes máz, azt hogyan kell készíteni?
* illetve írtál.
Nem szeretnék cukormázat, mert így is túl édes lesz egy egyévesnek. Bár tudom, hogy szebb lenne valami bevonattal, de nagyon felpörgeti a cukor.
Rizstejszínt bioboltban kaptam.
tej, liszt, cukor ugyanúgy és margarin, hogy lágyítsa.
Jahhát igen, tortától si függ, mi jó rá, ehhez a cukormáz tényleg sok. És ha ebből a gesztenyés krémől (margarinnal pluszban) tennéla tetejére díszt? HA nem sikerül a hab. Vagy vaniliapudingos krémet, az még megy ehhez szerintem.
Az a bajom, hogy tejmentes margarinom nincs itthon és nem is tudok hirtelen szerezni.
A vanília puding jó ötlet, nem tudom, hogy rizstejjel lehet-e készíteni. Sosem próbáltam még.
Lehet hát, bármit lehet ugyanúgy.
(én most zabtejet szeretem. A cukrászdában, ahova járok rizsből csinálnak krémfagyit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!