Tudnátok olyan egyszerű ételeket mondani amit eltudok magamnak könnyen keszíteni sütő hiányában, és olcsó? (F20)
Figyelt kérdés
Kijöttem dolgozni külföldre és ötleteket szeretnék kérni mert meguntam a száraz kajákat. Gáztűzhely van de sütő az nincs meg sok konyhai edényem sincs igazán mert nem tudtam hozni. Jöhet pl krumplis kaja agy tészta amit nem olyan bonyolult megcsinálni :)2015. aug. 2. 12:35
1/5 anonim válasza:
sult krumpli, tort krumpli rantott huussal.
2/5 anonim válasza:
Szóval főzőlap az van csak sütő nincs?
AKkor bármi tojásos, serpenyőben pl. rántotta, tükörtojás, bundás kenyér, omlett (zöldségekkel is keverheted mind, pl. gomba, hagyma, paprika)
- lecsó
- pirított zöldségek, esetleg húst is keverhetsz bele, ha telik rá
- rizottó (szintén rengeteg féle zöldséggel vagy hússal készíthető)
- bármilyen tészta öntettel: makaróni, tejszínes-gombás tagliatelle, 4 sajtos gnocchi, stb.
- natúr hús vagy hal serpenyőben
- petrezselmyes vagy hagymás vagy zöldséges krumpli
- levesek, sűrűbb levesek mint pl. krémlevesek, amik mellé egy kis kenyérrel nagyon laktatóak is
- pörkölt vagy paprikás
3/5 anonim válasza:
Tojásrántotta, tükörtojás, omlett, sült virsli, sült húsok, bármilyen tészta+szósz, lehet készen kapni a szószokat, zacskós leveseket is egyszerű készíteni, krumplistészta, paprikás krumpli, pörkölt, lecsó, ezek sem nehezek és ki tudnak jönni olcsón.
4/5 anonim válasza:
Pásztortarhonya, tök-, lencse-, babfőzelék, spenót tojással, sóska, gulyásleves, zöldségek leves
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!