Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tegnap délután sütött húst...

Tegnap délután sütött húst bentfelejtettem a sütőben, jó lehet még?

Figyelt kérdés
Csirkecombról van szó. Öt körül készült el és bennthagytam a sütőben, Ma 11-kor vettem észre és tettem be a hűtőbe. Szerintetek?
2015. aug. 9. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
Ha vannak, akik szerint a sütőben megsütött hús steril, akkor megérdemli az emberiség, hogy kipusztuljon.
2015. aug. 13. 21:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem, hogy gondolják, hogy a sütőben sütött hús steril, meg hogy akármelyik sütő is hermetikusan zárna... Ezen a logika mentél elindulva, akkor bedobom a sütőbe a húst, megsütöm, hagyom 2 hónapig és ehető?
2015. aug. 13. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Elképesztően sok a sötét ember, aki mintha általános iskolát se járta volna ki...
2015. aug. 14. 07:23
 14/15 anonim ***** válasza:
10%
Nem az a baj, hogy vannak tanulatlan (buta) emberek, hanem hogy szabadidejükben terjesztik is az igét, és az egyébként bizonytalanokat is sikerül átrántaniuk a sötét oldalra (szó szerint). :)
2015. aug. 14. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Na de amúgy most komolyan fajankók: beraktok egy akármit a sütőbe, sütitek 2 órát és akkor az most örökre eláll? Ekkora f##sz nem lehet senki. Lehet, hogy pár óra alatt nem romlik meg, de azért ilyennel előhozakodni, hogy a "sütő légmentesen zár, belül meg megdöglött minden" több mint gyerekes.
2015. aug. 15. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!