Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írna valaki jó Hot Pan recepte...

Írna valaki jó Hot Pan recepteket?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 10:31
 1/8 anonim válasza:
0%
igen
2010. márc. 8. 10:42
 2/8 A kérdező kommentje:
??????
2010. márc. 8. 10:52
 3/8 anonim válasza:
Eldöntendő kérdést tettél fel, amire a válasz igen vagy nem :D
2010. márc. 8. 10:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy eldöntendő,ha azt írom: tudna-e valaki írni Hot Pan receptet?Kukacoskodsz még vagy írsz receptet? :D
2010. márc. 8. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is van hot panünk, én mindent csinálok benne ugyanúgy mint más serpenyőben, max a hús és a köret együtt készül el. Pácolt husit, sült fűszeres krumplit, grillezett zöldségeket szoktam vagy pirított rizst. Most hallottam, hogy vki fánkot sütött benne! Kaptál hozzá receptfüzetet? Ha nincs, netről letölthető!
2010. márc. 8. 12:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Receptfüzetem sajnos elveszett.Honnan tudnám letölteni?
2010. márc. 8. 12:23
 7/8 anonim válasza:
Google a barátod;)
2010. márc. 8. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a receptfüzetet a top shop vagy mifene aki árulja, a honlapján van fent. Anno én letöltöttem, nem lettem extrán okosabb tőle, mondjuk soha nem főztem szakácskönyvből. Ha nem találod szólj, max előásom az enyémet!
2010. márc. 8. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!