Írna valaki céklás recepteket?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 19:43
1/2 anonim válasza:
A céklát nyersen meghámozom,karikára szeletelem,és sós,köménymagos vízben puhára főzöm.Amíg hül,virslit karikára vágok és készítek tartármártást.A kihült céklát és a virslit belekeverem a tartármártásba.Néhány órára a hűtőbe teszem.hogy az ízek összeérjenek.
Ha kevés az időm,akkor a céklát nem főzöm meg,hanem nyersen legyalulom ( mint a tököt) és úgy teszem a tartármártásba.Így intenzívebb az íze.
2/2 anonim válasza:
Főtt cékla: főzd meg a céklát vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!