Egyszerű recepteket írna valaki?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok a konyhában és szeretnék egyszerű recepteket amiket könnyen megtudok csinálni...2010. máj. 8. 15:10
1/11 anonim válasza:
tejbegríz, tojáspörkölt-nekem ez volt az első amit megtanultam
palacsinta....
ha valamelyik érdekel, leírom :)
2/11 A kérdező kommentje:
ezek már mennek de azért köszi:)
2010. máj. 8. 15:19
3/11 igabcsy válasza:
Egyszerű, sütés nélküli, de nagyon finom sütemény is érdekel?
Éppen ma készítettem egy ilyent.
4/11 igabcsy válasza:
Előző vagyok. Közben egy másik kérdésre megválaszoltam a mai sütimet.
Ha érdekel olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__84..
5/11 anonim válasza:
Mien receptekre gondolsz süti,leves,vagy normális kaják???Mert ha meg mondod akkor könyebben tudunk segíteni mert én nagyon szeretek főzni És sok olyan recept van amit a kezdők is meg tudnak csinálni mert olyan könnyű!!!
6/11 anonim válasza:
Limonádé:
4 kezeletlen citrom, 6dkg cukor, 6dl víz
7/11 anonim válasza:
Szerintm, kezdj először paprikáskrumpival, lecsóval, borsópörkölttel ezek nagyon egyszerűek és gyorsan elkészülnek.
8/11 anonim válasza:
fú, nekem a kedvenc kajám a rakottkrumpli és a rakottkáposzta!:D elég egyszerűek, én ezekkel kezdtem!:)
9/11 anonim válasza:
Szerintem a rakott krumpli sem bonyolult, esetleg a sertés vagy csirkepörkölt tarhonyával, vagy bármilyen tésztával. Én ma tejfölös gombapörköltet készítettem nokedlivel és húslevest. Tehát nem feszültem bele a munkába és szerintem finom is lett az ebéd. Jó főzőcskézést.
10/11 A kérdező kommentje:
lehet leves vagy süti is de bármi más kaja nagyon köszönöm akik segítettek
2010. máj. 8. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!