Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortát szeretnék sütni a...

Tortát szeretnék sütni a lányom szülinapjára, és csokikrémmel szeretném megtölteni, de nem vajasra gondolok, adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy sütök egy 26 cm-es tortaformában, és egy kisebb formában sima piskótát, és a kettőt valamilyen csokikrémmel tölteném meg. Csoki puding jó lenne? És nem tudom az arányokat sem, hogy elég legyen a krém a belsejébe, és körbe is be tudjam vonni majd.

Előre is köszönöm annak aki segít!

2015. júl. 15. 07:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Melegíts fel egy kis doboz tejszint és keverj el benne egy tábla étcsokit, tedd a hűtőbe és ha teljesen kihűlt, akkor verd fel, vagy keverd ki fakanállal habosra, tehetsz bele ízlés szerint még keményre felvert tejszinhabot is. Ez egy nagoyn finom csokis tortakrém, én mindig ezt csinálom tortákba.
2015. júl. 15. 08:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ez nem tűnik nehéznek még nekem sem!! :-)
2015. júl. 15. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, és nagyon finom.
2015. júl. 15. 08:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a talán legfinomabb, bár nem a legegyszerűbb megoldás akkor így csinálod. : [link]
2015. júl. 15. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első ötlete jó, csak két apróság hozzá : Minőségi etcsoki legyen és habtejszin, illetve 1:1 Legyen az arany, tehát 100g csoki hoz 100ml habtejszin
2015. júl. 15. 08:47
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!
2015. júl. 15. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én hidegen keverhető pudingot szoktam habtejszínnel kikeverni. Tehát a csomagon megadott tej menyiséget szoktam teljes mértékben habtejszínnel helyettesíteni. Nagyon finom, egyszerű.

De az előzőek is nagyon jók, sőt jobbak

2015. júl. 16. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A hidegen kikeverhető tejszinnel, tej helyett, valóban finom lesz, bár én még csak vaníliás tortakrémet csináltam így, de majd megpróbálom mással is.
2015. júl. 16. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egészen kevés vaj sem lehet benne?

[link]

2015. júl. 16. 20:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon sok jó ötletet kaptam, köszönöm szépen!

Ezeket szépen sorban mind ki fogom próbálni,mert édesszájú a család!:-))

2015. júl. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!