Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajon mitől keményedhet meg a...

Vajon mitől keményedhet meg a teteje a lángos tésztájának?

Figyelt kérdés

Olyan lángostésztának, amit a hűtőben lehet tartani, és csak annyit süt ki belőle az ember naponta, amennyire szüksége van.

De már az első nap is kemény lesz a teteje.



2015. júl. 5. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Le van olajozva bőségesen?

Vagy teljesen légmentesen lezárva folpackkal?


Mert ha nem , akkor inkább az a kérdés, ugyan mitől ne száradna ki a felülete?

2015. júl. 5. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Valójában nem ez a legjobb szó rá, de valami hasonló lehet, vagyis a külseje egy kicsit oxidálódik!!

De semmi gond vele, ahogy kivetted a hűtőből, egy kicsit gyúrd át a gombócot, ismét friss tészta lesz belőle, utána minden oké!!!

2015. júl. 5. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az első válaszolónak !Én ha megkelt a tészta ,kiszaggatom ,leolajozom ,még zacskót is terítek rá ,így hagyom kelni,majd széthúzva formázom ,sütöm !Így nem lesz száraz,kérges !
2015. júl. 5. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, akkor nem volt eléggé leolajozva, biztos.

Bőségesen semmiképp. Az volt a hiba, már biztos lehetek benne.

Igen, én is átgyúrtam, meg megcsináltam az átgyúrtat is, meg is ettük, de elég másmilyen lett.


Legközelebb biztos, hogy jó bőségesen olajozom le, nem csak úgy finoman.


Kösz.

2015. júl. 5. 16:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!