Hogy csináljam a paradicsomlevest, hogy sűrű legyen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 12:01
2/4 anonim válasza:
Fokhagymát és hagymát piríts meg vajon és olívaolajon egy maréknyi oregánóval, bazsalikommal, erre dobj rá 2-3 szép nagy paradicsomot felkockázva, 2-3 perc múlva öntsd fel ízlés szerinti paradicsomsűrítménnyel és 2 dl habtejszínnel. Forrald fel egyszer és kész is. Nagyon sűrű, pépes lesz. Sózni, borsozni ne felejtsd el:)
Tálaláskor tehetsz a tetejére mozzarella sajtot, tehetsz bele rukkola salátát is, nagyon finom vele.
3/4 anonim válasza:
Én egyenlő arányban öntök össze vizet és pari levet , felfozom. Közbe zsírban pirits lisztet. Ha a le felfott , szurd bele a lisztet, fozol fel benne tésztát és kész.
4/4 anonim válasza:
Én ugykezdem a paradicsomlevest h forró olajban lisztet teszek magyarán rántást csinálok és ezt öntöm fel a paradicsommal mega vizzel és ízesitem aztán a végén tésztabele. Kb ennyi a tőkéletes paradocsomleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!