SOS! Első pörkölt, valami nem stimmel?
Figyelt kérdés
Üvegesre pirítottam a hagymát, majd rátettem a húst, de nem akar kifehéredni. Már fél órája rajta van2015. júl. 4. 11:34
11/18 anonim válasza:
Tényleg nem túl hihető a történet...
Ha pedig igaz, van még idő megtanulni egy tisztességes pörköltet főzni, és nem becsapni a másikat.
12/18 anonim válasza:
Alá kellett vón gyújtani, barátom!
13/18 anonim válasza:
A hagymától lesz színe??? XDDDD Ez most komoly?
Ezen kiégtem teljesen :'D
15/18 anonim válasza:
Szerintem csak hülyéskedik. Ezért a feltett kérdésért is megkapja a 3 pontot, és közben jót kacarászik azon, mennyire ki tudunk borulni ennyi hülyeség láttán...
16/18 anonim válasza:
azért azon elgondolkodtam, hogy amennyiben ez a kérdés nem kamu, akkor a kérdező tényleg ennyire hülye vagy a szövegértéssel van probléma, ami egy recept elolvasásához kéne...
17/18 A kérdező kommentje:
Attól, hogy nem vagyok profi szakács, nem kell leoltani, honnan tudnám magamtól, hogy hogy kéne. Nektek biztos volt kitől tanulni, nekem NEM!
És ettől függetlenül még jó feleség leszek!
2015. júl. 5. 14:28
18/18 anonim válasza:
Lehet hogy kamu
de ha nem, akkor
Nyugi majd megtanulsz te is valamennyire.
Legközelebb nézz utána neten recepteknek és úgy biztos össze fog jönni.
Attól még lehetsz jó feleség. Nem mindenki tud főzni.
Csak nehogy azt kérje a párod hogy főzz neki mégegyszer ilyet, úgy hogy ő is otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!