SOS! Első pörkölt, valami nem stimmel?
Figyelt kérdés
Üvegesre pirítottam a hagymát, majd rátettem a húst, de nem akar kifehéredni. Már fél órája rajta van2015. júl. 4. 11:34
1/18 anonim válasza:
Valószínüleg nem elég meleg a zsír/hagyma, vagy túl sok a hús a lábas felületéhez képest.
Kifehéredni már nem fog, tegyél rá paprikát és úgs fözd puhára.
2/18 A kérdező kommentje:
Oké,de akkor újra gyujtsak alá, ha hozzáteszem a vizet és a fűszereket ugye?
2015. júl. 4. 11:50
3/18 anonim válasza:
Ezt te sem mondod komolyan, hogy elzártad alatta a gázt???
Ezt az egészet rakasd át a HUMOR!!! kategóriába....
4/18 A kérdező kommentje:
Miért? Nem kellet volna? :o
Nem a hagymától veszi át a színt?
2015. júl. 4. 11:56
5/18 A kérdező kommentje:
Megakartam lepni a párom, de ezt nem tehetem elé, gyorsan valami ötletet, amit én is el tudok készíteni, egy óra múlva itt lesz :s
2015. júl. 4. 12:34
6/18 anonim válasza:
A hús nem fog neked fél óra alatt megpuhulni, és ahogy puhul, úgy változik a színe. Amúgy az elkészítése: felkockázod a hagymát, felkockázod a húst, öntesz a serpenyőbe egy kevés olajat és ráteszed a hagymát, majd addig kavargatod, míg a hagyma üveges nem lesz. Azután lehúzod a tüzről, de nem kapcsolod ki és úgy szórod meg paprikával, majd ráöntesz vizet, ekkor már visszateheted a tüzhelyre és mehet bele a hús. Lefedőzöd, és főzöd addig, míg a hús meg nem puhul. Közben persze kavargatod, hogy le ne égjen. Így már elég érthető volt?
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi, inkább rendeltem és kitettem, mintha én csináltam volna, látva a konyhát el is hitte :) és ízlett neki
2015. júl. 4. 14:06
8/18 anonim válasza:
Inkább megmondtam volna neki az igazat, mert úgyis meg fogja tudni egy idő után. Férjem tudja, hogy nem főzök valami jól, de inkább megeszi, mert szívből csináltam és ez a lényeg.
9/18 A kérdező kommentje:
jobb ez így, legközelebb egyszerűbbet próbálok, ha megint nem jön össze, itt a telefonszám :D
2015. júl. 4. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!