minestrone leves
limeos csirkemell avokádósalátával
panna cotta
Zöldfűszeres zellerkrémlevest rikottás-ananászos mártással, flambírozott reszteltmájat egy kis kiflikrumplival, azt zöldbablével szoktam tálalni, hogy még jobb íze legyen, kaporral.
Az unokáknak még csinálnák még majd palacsintát délutánra, a tökpürés a kedvencük.
Basszus, semmit! Nincs penzem. Nincs is itthon semmi, csak egy kifli es par tojas. Majd kesobb sutok tojast es megeszem a kiflivel, de majd csak sokkal kesobb, hogy akkor mar vacsorazni ne kelljen, mert nem lesz mit.
Holnap meg fozok egy kis sima rizst es azt fogom enni.
Vegul is lenne mit enni, mert sok a vadkacsa a kornyeken, de en nem tudom oket bantani (inkabb viszek nekik kenyeret) ... tehat maradnak a korabbi megoldasok.
Szoktam neha cukros fott tesztat is enni ... nekem az a suti.
Semmit, a tegnapelőtti bográcsozásból még van :) Tandori masalás borsós-paradicsomos-karfiolos zöldségétel sok főtt tojással benne :)
De ez már a vége, így kéne utána valami édesség. Egy csomó maradék tojásfehérjém van, de hogy mit akarok belőle, azt is nehéz elmondani, olajos maggal keverve serpenyőben széttörve sütöm :) Csak sikerült. Nehéz a nem szokványos ételekkel. Erre lehet pl. diót tenni.
De lehet, hogy máshoz lesz kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!