Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök holnap? Estleg aki...

Mit főztök holnap? Estleg aki előre látó a héten, nem igazán tudom már mit főzzek valahogy nincs ihlet. Munkából haza eső jelenleg egyedülálló 24/N

Figyelt kérdés

Van itton csirkemell,szárny,comb.Darált hús,tarja,zöldségek,fagyasztott zöldség keverékek,sajt tészta,krumpli,rizs,

Végül is minden.

Foghagymás párolt halat csináltam párolt zöldbabbal és barna rizzsel.

Ma zeller fasírtgolyókat zöldsalátával és krumpli pürével. valami gyors hamar meg van félére gondoltam.

2015. márc. 31. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Holnap: Borsóleves, grillezett csirkemell + comb, padlizsános lecsó, krumplipüré.

csütörtök: rakott krumpli

péntek: paradicsomleves, tortelini camambertmártásban

szombat: krumplileves, palacsinta

vasárnap: húsleves, sült tarja, sült libacomb, libamell, hurka, kolbász, párolt lilakáposzta, hagymás törtkrumpli, krémes

2015. márc. 31. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Nekem sosem okozott gondot, hogy mit főzzek, hisz tudom, hogy mit szeretnék enni.

Akkor vagyok bajban, ha épp nincs sok pénzem és az árakat is figyelembe kell venni.

Holnap pl. rakott kelkáposztát fogok csinálni.

De amúgy ami mostanában volt: csilis bab (nem kifejezetten nagyon csípősen), resztelt máj, sült hús főtt krumplival és párolt lila káposztával, babgulyás, paradicsomos káposzta fasírttal, milánói jó sok sajttal, meg hasonlók. Főzelékeket is szeretem. A legjobban a lencsefőzeléket, de a borsó, bab, tökfőzelék, spenót is sokszor van. Ezek mellett szokott néha leves is lenni, pl. gombaleves, brokkoli leves, zöldség leves, karfiol leves, stb.

Nekem sincs időm minden nap főzni, általában egy héten 1-2 fél napot szánok rá, (általában szerda és szombat) és akkor jó sok kaját csinálok előre, aztán egy része megy a fagyasztóba.

2015. márc. 31. 19:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Jaj de jó ötletek adtatok azt hiszem holnap padlizsán lecsó lesz :)

Kedves 2.válaszoló szinte azonos ételeket szoktam készíteni mint amiket megosztottál velem:)

De egy jó kis milánói is majd megpihen a tányéromon a héten:)

Köszönöm a válaszokat lesz miből ihletet merítenem mostanában.;)

2015. márc. 31. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Vettem ma savanyú káposztát,darált húst,rizst,tejfölt,és csináltam rakott káposztát a jénaiban,elég gyorsan össze lehet dobni.
2015. márc. 31. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia. A mult heten morzsas karfiol-brokkoli-kelbimbot (a tetejen paradicsommal es bo reszelt sajttal termeszetesen:)), turofelfujtatv fanyar ribizliontettel (utobbi mirelit ribizlibol keszult), egyszer ettem Wok'n'go zoldseges tesztat, a heten tervezek meg: tejszines

gombas csirkemellet parolt petrezselymes vadrizzsel, paradicsomlevest mozzarellagolyokkal es grissinivel (igy eleg laktato nekem egy ebedre magaban is), illetve valamilyen gnocchit... talan spenotos-negysajtos lesz, az valami isteni.:)

2015. márc. 31. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

-görögös rakott makaróni (nem csak 1 napos étel)

-morzsás karfiol tejföllel

-paprikás csirke rizzsel

- kelbimbós krumlipüré, párolt csirkével

-főzelék akár spenót

-kelkáposzta oldalassal (összefő a lábosban egy pici pirospaprikával nagyon finom)

-pizza otthon :)

-sertés sült párolt zöldséggel

-sült hal párolt zöldséggel

-rántott gomba rizssel és tartárral

2015. márc. 31. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Morzsás karfiol tejföllel! Ezt az ötletet "ellopom"! De rég készítettem pedig szeretjük!
2015. márc. 31. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

- szombaton zöldségleves, kínai szójaszószos zöldség tésztával

- vasárnap házi pizza, leves

- hétfőn borsófőzi sült virsivel

- tegnap brassói (hús nélkül) krumplival

- ma sajtos-fokhagymás lángos

- holnapra passz, de főzeléket kéne

2015. ápr. 1. 17:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudsz csinálni egy jó kis rizses húst, fasírtot krumplipürével párolt zöldségekkel, csirkemell rizottót reszelt sajttal, ragu leves, töltött krumplit darált hússal tetején reszelt sajt, zöldséges húsos ragu rizzsel.
2015. ápr. 1. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Csirkemell kockázva, fűszerezve, valamennyi olajban, megsütöm serpenyőben. Hozzá tetszőleges köret, vagy kenyér-féle, saláta.
2018. okt. 29. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!