Ma a sárgaborsót már 5 órája főzöm és még mindig kemény. Miért nem fől meg? L/18
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 20:07
1/8 anonim válasza:
Ez nagyon fura, nekem elég egy óra neki, úgy hogy be sincs áztatva. Te, biztosan kemény még ??????
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, a sárgaborsóval mi a helyzet, de a zöldborsó megkeményedik, ha túlfőzik. Nem lehet, hogy ez történt veled is?
3/8 anonim válasza:
Beáztattad előtte? Bár nem muszáj. Nem főzted túl véletlenül? Milyen az íze, ha megkóstolod időnként?
4/8 anonim válasza:
Tegyél bele egy mokkáskanál szódabikarbónát.
5/8 anonim válasza:
Elötte be kellett volna áztatni,egyébként a szódabikarbóna segít rajta,de csak picit rakjál bele :D ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Be volt áztatva.Egy napig.Tettünk bele szódabikarbónát is .Állandóan kóstolgattuk.Nem tudom,hogy mi a baja.
2010. márc. 1. 20:39
8/8 anonim válasza:
a sárgaborsó nekem 25 -30 perc alatt kész szokott lenni. egyszer nem azt vettem, amit szoktunk, és hiába áztattam be, és főztem sokáig nem akart megpuhulni. olyat többet nem veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!