Rávettem magam, hogy elkezdjek főzni tanulni. Hogy lássak neki?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
www.desszert.eu
itt lépésről lépésre fotókkal együtt van leírva minden recept. ez nagy segítség, vannak egyszerűbb de bonyolultabb receptek is.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem próbálkozz először olyanokkal, amit anyukádtól láttál , amit ő szokott készíteni. Egyrészt ismerős lesz az íz is, ami sokat segít eldönteni hogy ilyennek kell e lennie, másrészt hátha vannak emlékeid.
Én mindenképp blogot javasolnék, mert interaktív módon kérdezhetsz is, ha valamit nem értesz, mennyiségi vagy praktikai kérdésed van, szívesen segítenek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
első vagyok. én amúgy az alapoknál kezdtem, hogy mi az a rántás, pörkölt alap stb. ehhez jó a google vagy Horváth Ilona szakácskönyve.
kezd valami egyszerűvel pl levesek, főzelékek, vagy a kedvenceddel, mert azt nagy örömmel főzi az ember. :D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szia! beírod a kereseőbe, hogy étel.hu vagy recept.hu és behoz neked annyi receptes oldalt mindegyik, hogy nem győzöl közülük válogatni. majd ráérzel, hogy melyik neked a legtesthezállóbb. van főzősuli oldal is.
de , én mindig azt mondom, hogy egy jó alapszakácskönyv
a konyha fontos kelléke, mindig kéznél van.
a Horváth Ilonáét én is csak ajánlani tudom.
üdv.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
11:13-as! Én is a Horváth Ilona-féle szakácskönyvből tanultam meg főzni, még a mai napig is előveszem, ha olyat főzök, amit ritkán szoktam. A legjobb szakácskönyv. Ajánlom a kérdezőnek is, még a nokedli receptje is benne van.
A neten én olyan recepteket szoktam keresni, ami fényképekkel van illusztrálva, úgy egyszerűbb megcsinálni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ennél jobb oldalt nem tudok ajánlani :-DDD SZUPER a NŐ!!!
kajarecept.info - egy Anyuka aki kezdőknek segít
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!