Rávettem magam, hogy elkezdjek főzni tanulni. Hogy lássak neki?
www.desszert.eu
itt lépésről lépésre fotókkal együtt van leírva minden recept. ez nagy segítség, vannak egyszerűbb de bonyolultabb receptek is.
Szerintem próbálkozz először olyanokkal, amit anyukádtól láttál , amit ő szokott készíteni. Egyrészt ismerős lesz az íz is, ami sokat segít eldönteni hogy ilyennek kell e lennie, másrészt hátha vannak emlékeid.
Én mindenképp blogot javasolnék, mert interaktív módon kérdezhetsz is, ha valamit nem értesz, mennyiségi vagy praktikai kérdésed van, szívesen segítenek.
első vagyok. én amúgy az alapoknál kezdtem, hogy mi az a rántás, pörkölt alap stb. ehhez jó a google vagy Horváth Ilona szakácskönyve.
kezd valami egyszerűvel pl levesek, főzelékek, vagy a kedvenceddel, mert azt nagy örömmel főzi az ember. :D
Szia! beírod a kereseőbe, hogy étel.hu vagy recept.hu és behoz neked annyi receptes oldalt mindegyik, hogy nem győzöl közülük válogatni. majd ráérzel, hogy melyik neked a legtesthezállóbb. van főzősuli oldal is.
de , én mindig azt mondom, hogy egy jó alapszakácskönyv
a konyha fontos kelléke, mindig kéznél van.
a Horváth Ilonáét én is csak ajánlani tudom.
üdv.
11:13-as! Én is a Horváth Ilona-féle szakácskönyvből tanultam meg főzni, még a mai napig is előveszem, ha olyat főzök, amit ritkán szoktam. A legjobb szakácskönyv. Ajánlom a kérdezőnek is, még a nokedli receptje is benne van.
A neten én olyan recepteket szoktam keresni, ami fényképekkel van illusztrálva, úgy egyszerűbb megcsinálni.
Ennél jobb oldalt nem tudok ajánlani :-DDD SZUPER a NŐ!!!
kajarecept.info - egy Anyuka aki kezdőknek segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!