13 évnyi lovastudás, tapasztalat elég ahhoz, hogy elkezdjek egy csikóval foglalkozni?
Szerintem bőven elég!
Ha mindent tudsz a lovakról, gondozásukról, nevelésükről, és persze, hogy hogyan kell egy csikót felnevelni, akkor nyugodtan elkezdheted, hiszen 13 év az már nem kevés! :)
Hát nem biztos, hogy elég. Mert ha mondjuk 13 évig egy lovardában köröztél az automata lovakon, akkor nem. Csak akkor kezdj csikóval, ha már foglalkoztál kiképzéssel, idomítással, és így is legyen melletted egy még nagyobb szaktudással rendelkező, idősebb, tapasztaltabb ember, támasz.
Volt olyan edzőm (szerencsére csak két hétig), aki állítólag 18 éve lovazott, sajna az edzői papírjait nem láttam, de amit ott tanított, meg mondott, azt még én is simán lepipáltam x)
Szóval azért ez nem így megy, hogy 13 éve benne vagy a dologban, akkor már minden oké. De ELMÉLETILEG 13 év tapasztalatinak elégnek kell lenniük ahhoz, hogy belekezdj egy ilyen szintű projektbe.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!