Perec tészta megoldások?
Figyelt kérdés
Hogyan kell olyan perecet sütni, ami még kihűlés és esetleg egy-két nap állás (zacskóban vagy letakarva) után is jó puha lesz kívül-belül? Itt az egyik pékségben ilyen, de nem fogom őket megkérdezni, hogy hogyan sütik :D Szóval ti hogy szoktátok? :)2015. jún. 15. 18:43
1/1 anonim válasza:
hát fogj 20 tojást törj fel belöle ötöt a töbit rakd vissza azután adj hozzá lisztet és élesztött süsd ki 7 napig jó jó étvágyat régi busman recept
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!