Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Perec tészta megoldások?

Perec tészta megoldások?

Figyelt kérdés
Hogyan kell olyan perecet sütni, ami még kihűlés és esetleg egy-két nap állás (zacskóban vagy letakarva) után is jó puha lesz kívül-belül? Itt az egyik pékségben ilyen, de nem fogom őket megkérdezni, hogy hogyan sütik :D Szóval ti hogy szoktátok? :)

2015. jún. 15. 18:43
 1/1 anonim válasza:
0%
hát fogj 20 tojást törj fel belöle ötöt a töbit rakd vissza azután adj hozzá lisztet és élesztött süsd ki 7 napig jó jó étvágyat régi busman recept
2015. jún. 15. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!