Alaplevest (zoldsegleves, csontleves) probaltatok mar kesziteni igy?
Ez nem leves, ez egy kutyulmány. Kint mindenféle indiai fűszer kapható, csodálkozom, hogy vegetát??? használ. Na meg hozzá a szójaszósz, szétmarja a seggét a só.
És mitől zöldségleves, vagy csontleves szerinted ?
Nyugodtan próbáld ki, legfeljebb egy tapasztalattal gazdagabb leszel, az is lehet, hogy a vécén elmélkedhetsz róla :D
Ez nem zöldségleves, sőt még nem is leves. Vegetát semmibe nem teszek, a szójaszószt sem használom. Ebben csak vacakok vannak.
Ha zöldséglevest akarsz, akkor főzz meg különféle zöldségeket, sóval, természetes fűszerekkel ízesítve. Ha sok, akkor adagokban le tudod fagyasztani.
Vegetás forróvizet szójaszósszal? Fúj, nem, nem próbáltam ki. Szójaszószt persze használok sok mindenhez, mert imádom. De a vegetás vízhez biztosan nem.
A tökmagolajról csak annyit, hogy az olaj úszik a víz felszínén.. Olajos forróvizet enni szerintem nem lehet túl jó dolog.
Én nem bántanám a kérdezőt, nem ismerjük a körülményeit. Azt írja, hogy a lakótársa beteg volt, vágyott egy kis meleg levesre. De mondjuk nincs fagyójuk, nem tud tárolni mirelit dolgot. Betegen nincs kedve zöldséget pucolgatni - feltalálta magát egy kis zöldségleveshez hasonló gezemicével. Én is főztem már teraszon lecsót, mert a nyaraláskor kivett szobában nem szabadott főzni, egy kis rezsón próbálkoztam, de olyan jó illata volt, hogy becsalta a főbérlőt, majdnem felmondott.
A múltkor a diszkontban mondta a hölgy, hogy próbáltam már a Keleties zacskós tésztalevest úgy, hogy tejfelt keverek bele gazdagon? Ők délben olyat kotyvasztanak maguknak, felmelegíti legalább a gyomrukat a hideg tejdiszkontban. Nem is volt rossz:) A családomat nem etetném vele, talán meg sem ennék, de néha a vegetás víz is megteszi a magáét, bele meg nem hal az ember egy-egy alkalommal. Mérgeznek bennünket ott is mással, amire nem is gondolunk.
Leveskockából szoktam forró vízzel levest csinálni, és teszek bele mexikói zöldségkeveréket.
De szójaszósz... az eszembe sem jutott soha, nem használom egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!