Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nektek van specialitásotok?...

Nektek van specialitásotok? Olyan étel, amit bármikor bevethettek, mindig jól sikerül, és 'nagy a sikere'?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor mi az?
2015. jún. 14. 19:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szürkeharcsapörkölt, juhtúrós-kapros galuskával.
2015. jún. 15. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Gulyásleves galuskával...
2015. jún. 15. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim válasza:
100%

Húsleves.

Csirkepörkölt.

Hagymás-paradicsomos-mozzarellás-virslikarikás-olívaolajos sali (mennyei :P)

Pirítós xD

2015. jún. 15. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 8-as. :)

A hagymát kockára vágom, az olajat felforrósítom, majd megfonnyasztom a hagymát. Gombát dobok rá, sózom, és amikor összeesett és levet eresztett, akkor rádobom a darálhusit. Kevés vizet öntök rá, kevergetve megfőzöm. Amikor már nagyjából puha, akkor rakok rá két tubus sűrített paradicsomot (Giana, tubusos, Auchanben lehet kapni) és két doboz darabolt, sűrített paradicsomott. Bazsalikomot rakok bele, sót és borsot. Hagyom, hogy összeforrjon. Így végül, egy sűrű, paradicsomos ragut kapok.

Tésztával és sajttal tálalom. Van, amikor a tésztával összekeverem, tepsibe borítom és rengeteg sajttal megszórom, és kb negyed órát sütöm, és forrón szedek belőle.

Ha nagyon pimpelni akarom, akkor olaj helyett császárszalonnát pirítok és annak a zsírján fonnyasztom a hagymát.


Általában 80 dkg-1 kiló húsból készítem (comb/lapocka), és 1-1,5 csomag tésztát főzök hozzá.

2015. jún. 15. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Zsiroskenyer friss paprika/paradicsommal, vagy hagymaval, avagy uborkaval.
2015. jún. 15. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

- kevert süti

- bolognai spagetti

- házi pizza

- muffin

- palacsinta


Elég sok van, szerencsére.

2015. jún. 15. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A saját specialítás, és az között, hogy mit tudok a legfinomabbra, legsikeresebbre főzni, nem ugyanaz.

Nagyon sokan azt írták, amivel nyilvánvalóan nagy sikert aratnak szeretteik, barátaik körében.Ésezzel nincs is semmi baj.

csak azt, aki lepontozta a valóban saját specialításomat- a májjal töltött sertéskarajt, baconba burkolva- fogalma sincs róla, hogy miért is pontozta le.

Egy rendkívül finom és mutatós piskótaszerűen feltekert hús, amit magam fejlesztettem ki, már a hús kibontása is érdekes feladat.Többféle töltelékkel is kísérleteztem, de az a házi májas lett a legjobb.

Érthetetlen egyes emberek reakciója a válaszokra, de szívük joga lepontozni a hasznos válaszokat is...Azért titkon megnézném, az ilyen embereknek mi kerül naponta a tányérjukba.Váljék egészségükre:)

2015. jún. 16. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a bolognai receptet:)
2015. jún. 16. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 A kérdező kommentje:
nagyon jóka írtatok,köszönöm!
2015. jún. 16. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!