Milyen gyakran sütsz a gyerekeidnek, vagy a családnak?
köszi a válaszokat!szóval nem az a baj, hogy nem ehetek 'házi ízeket, nem maga a süti hiányzik, hiszen akkor sütnék magamnak valahogy, hanem inkabb a gesztus.Értitek.
De hát, ez legyen a legnagyobb probléma az életben :)
Kb 2-3 naponta sütök valamit. Ez lehet kakaós csiga vagy torta, pogácsa... bármi. Ha elfogy sütök másikat. Most itthon vagyok másfél éves lányommal és várjuk a 2. babát, tehát van időm sütni (főzni is minden nap főzök, de minimum 2 naponta).Amikor ennyi idős voltam mint te én is hiányoltam, hogy anyám sosem süt, de még sajna főzni sem nagyon tudott. Akkor megfogadtam, hogy én megtanulok sütni-főzni ahogy azt kell és könyvből innen onnan sikerült is. A mai napig nem tud sütni anyu, főzni sem, de igyekszik...
28/N
Igen,kedves kérdező, a gesztus...Fontos dolog az életben.
Mi lenne, ha te törnéd meg ezt a családi hozzáállást?
Süss valami finomat, és vidd körbe a családnak.Lehet, hogy legközelebb már nem győzöl válogatni a sok házi süti közül.
Egy próbát megér.....Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!