Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért más alakú a halfőző...

Miért más alakú a halfőző bogrács, mint a sima?

Figyelt kérdés
Nem csak az egyiket minden célra használni?
2015. máj. 23. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"A bajait halászlé főzéséhez szoktak használni. Az alul szélesebb, a száj felé szűkülő kialakítás miatt a lé kisebb felületen tud párologni, így a halászlé hosszabb ideig, nagyon magas hőfokon főhet (a folyamatosan lobogó lé fontos, hogy a halhús ne essen szét)."


Tovább is van még:

[link]

2015. máj. 23. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2015. máj. 23. 17:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!