Tejszínes eperkrém hoygan készül?
Figyelt kérdés
Nem akarok zselatint használni de érdekelne hogy egy csokis piskótába tejszínes eperkrém hogyan készül?2015. máj. 22. 14:22
1/2 anonim válasza:
én tegnap készítettem eper tortát, igaz hogy nem csokis hanem sima piskótával de szerintem nagyon finom lett és finom eper ízű! :) egy átlagos kerek tortafomában sütöttem, abba pont elég volt ez a krém. :
fél liter tejben,vagy tejszínben megfőzni 8-9 kanál búzadarát, megvárni míg kb kézmelegre kihűl majd robotgép segítségével 20 dkg rámával és 5-10 szem eperrel habosítani.
Nagyon szép lesz a színe is! :)
2/2 anonim válasza:
jajj és azt elfelejtettem hogy ahány kanál búzadara annyi kanál cukor főzéskor! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!