Ezt a tejszínes receptet szeretném megcsinálni, de nincs itthon zselatin. Mivel helyettesíthetem? Vagy hagyjam ki?
2015. ápr. 30. 20:02
1/2 anonim válasza:
Étkezési keményítővel, vagy pudingporral (tejszín vagy vaníliaízűvel pl.)
2/2 anonim válasza:
A zselatint nem lehet ebből kihagyni, folyós, lágy lesz a krém nélküle, a tejszínhab pár perc után összeesik. Esetleg ha van habfixáló, az helyettesítheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!