Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejszínes csokikrém? Hogyan...

Tejszínes csokikrém? Hogyan készül?

Figyelt kérdés

Úgy rémlik, h a csokit fel kell olvasztani, és tejszínnel összefőzni.

De miből mennyit? Gőz fölött? És hogy lesz belőle krém? ÉS milyen legyen a tejszín? Főző? Hab? Növényi?


2012. ápr. 7. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 3 tojással szoktam csinálni, ez sűríti be.A csokit gőz fölött felolvasztani, ha kihűlt, hozzákeverni a tojások sárgáját, a felvert teszínt - 1 1/2 dl/, majd a felvert tojásfehérjéket. Főzőtejszín nem jó. Inkább Hullala.
2012. ápr. 7. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Kb 1 deciliter tejszint (habtejszin) felmelegítek, 1 tábla összetördelt étcsokit beleteszek és addig kavarom, míg felolvad, hűtőbe teszem, pár óra múlva habverővel krémesre felverem.

Jó keményre felvert édes tejszinhab is mehet hozzá ezután, ízlés szerint, így lágyabb csokiíze lesz.

2012. ápr. 8. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:

én most csináltam ezt először,és isteni lett:


2cs. bármilyen pudingport 8dl tejjel,2-3 ek kakaóval és 1-2 ek cukorral /hogy ne legyen túl édes/ összefőzni, 2dl Hulala tejszínt habfixálóval keményre verni és összekeverni a kihűlt kakaós/csokipudinggal. Nagyon jó állagú és finom krém lett,tortába raktam és szuperjó.

2013. febr. 13. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!